Siti ništa nije moglo da spreči da osvoji titulu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti ništa nije moglo da spreči da osvoji titulu! (foto)

"Građani" su u 33. kolu osvojili titulu, što je svojevrsni rekord Premijer lige, a o njihovoj surovoj dominaciji govori još jedan podatak.

Mančester Siti je novi prvak Engleske, oni su u dominantnom maniru pokorili Premijer ligu, oborili hrpu rekorda, više o svemu tome OVDE.

Gvardiola je bio osporavan nakon što u prvoj sezoni nije osvojio nijedan trofej, ali je očigledno napravio temelje za surovu dominaciju koja je usledila.

"Građani" su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nezaustavljivi, oborili su i rekord po broju vezanih pobeda, upisali su ih 18 u nizu, kod kuće u samo tri navrata nisu slavili, doživeli su jedna poraz i dve utakmice odigrali nerešeno.

Sezonu su okončali sa 19 bodova više od gradskog rivala Junajteda, koji je bio drugi na tabeli, a koliko su bili neprikosnoveni ove sezone govori i sledeći podatak.

Naime, sve da je svaki udarac u njihov okvir gola, u mečevima odigranim na "Etihadu", završio u mreži, Siti bi i dalje bio šampion Engleske!

Zaista podatak za nevericu, videćemo da li iko može da ih uzdrma naredne sezone.

#FridayFact If every single shot on target Manchester City had faced at home this season had gone in, they would still have won the Premier League. pic.twitter.com/Y7X7ceb3qt

— Pinnacle (@PinnacleSports) 18. мај 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nikada nećete pogoditi čiji gol je izabran za najlepši u PL! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 13:30

Videli smo u sezoni 2017/18 pregršt sjajnih golova, ali se jedan izdvojio...Još uvek se sumiraju utisci iz nedavno okončane sezone u Premijer ligi, Mančester Siti je u dominantnom maniru došao do trofeja, Mohamed Salah je postao najbolji strelac u istoriji takmičenja sa 32 gola (od kada se liga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.