Siti ne odustaje od Malbranka

Izvor: B92, 04.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti ne odustaje od Malbranka



Mančester Siti sprema novu ponudu za igrača Fulama Steda Malbranka, pošto je prvobitna ponuda od 4 miliona funti odbijena.

Menadžer "Sitija" Stjuart Pirs želi da angažuje iskusnog igrača sredine terena, polse odlaska Šona Rajta Filipsa u Čelsi.

Fulam je odbio prvu ponudu ali u "Sitiju" ne žele da odustanu od mladog Francuza. "I dalje smo veoma zainteresovani za ovog igrača" izjavio je predstavnik za štampu "Sitija".

U Mančester Sitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nadaju da bi Malbrank mogao da se nađe u postavi njihovog tima već u subotu, na prijateljskom meču sa Olimpijakosom.

Sted je u Fulam došao iz Liona za 5 miliona funti 2001. godine, i od tada je ostvario značajan uticaj na igru tima Krisa Kolemana.

Stjuart "Psiho" Pirs još uvek ima prostora za povećanje novčane ponude, jer je transfer Šona Rajta Filipsa bio "težak" 21 milion funti.

Malbrank je za četiri godine provedene u Fulamu postigao 38 golova, ali je on prvenstveno kreator igre, što je nedostajalo Mančester Sitiju posle odlaska Bernabije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.