Siti nadomak velikog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti nadomak velikog pojačanja!

Misija koja traje dve godine narednog leta će biti okončana.

Kako prenosi "ESPN" Barselona je veoma blizu angažovanja veziste madridskog Atletika Saula Njigeza.



"Građani" već neko vreme traže zamenu za 34-godišnjeg Fernandinja, nisu uspeli da dovedu Žoržinja, koji je završio u Čelsiju i Freda, koji je na kraju potpisao za gradskog rivala Junajted.

Dve godine traže pravo rešenje, izgleda da su ga pronašli u Saulu, za kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je navodno zainteresovana i Barselona.

Ipak, Katalonci su dobili informaciju da je Siti već napravio prve korake ka angažovanju španskog reprezentativca i to zvanične, pa su odustali od namere da ga presele u svoje redove.

Tako se aktuelnom prvaku Engleske otvorio put ka vezisti Atletika, kojeg klub sa "Vanda Metrpolitana" navodno ceni oko 120 miliona funti.

Veruje se ipak da bi pristali i na 80 miliona funti, što je po svemu sudeći Siti spreman da plati.

Atletiko je razočarao ove sezone, pa se sve više šuška da će morati da prodaju nekolicinu prvotimaca, pominje se da bi i Grizman mogao da napusti redove "Jorgandžija".

Izgleda da je Saul prvi našao novo uhlebljenje, "Građani" su i zvanično krenuli u napad na njegov potpis, kako stoje stvari, preseliće ga na leto u svoje redove.

Spekulisalo se da bi put "Etihada" mogao da krene Tomas Parti, ali nije tajna da Gvardiola već neko vreme merka svog zemljaka, pa je sva prilika da će Saul završiti u Premijer ligi, pre Partija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.