Siti na Totenhem u četvrtom kolu FA kupa

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 23:33

Siti na Totenhem u četvrtom kolu FA kupa

Branilac trofeja u FA kupu Mančester siti igraće u četvrtom kolu tog takmičenja protiv fudbalera Totenhema na gostujućem terenu, odlučeno je žrebom.

Fudbaleri Čelsija dočekaće Aston Vilu, a Liverpul će na Enfildu igrati protiv pobednika meča Noriča i Bristol roversa.

Fulam će u Londonu igrati protiv Njukasla, a Lester će dočekati boljeg iz duela Hala i Birmingema.

Pobednik meča Njuporta i Istlija igraće na svom terenu protiv boljeg iz meča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vigana i Mančester junajteda, a bolji iz meča Kristal Palas - Everton, dočekaće pobednika duela Lutona i Boltona.

Najslabije rangirana ekipa u takmičenju Mejdston junajted iz Nacionalne lige, igraće na gostujućem terenu protiv Ipsviča, a Votford će dočekati Sautempton.

Blekburn će biti domaćin Rekasamu, a pobednik duela Vest Hema i Bristol sitija igraće protiv pobednika meča Notingem Foresta i Blekpula.

Fudbaleri Bornmuta igraće na svom terenu protiv Svonsija, a Vest Bromvič će dočekati pobednika duela Brentforda i Vulverhemptona.

Šefild venzdej dočekaće Koventri, Lids će biti domaćin Plimutu, a Šefild junajted Brajtonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester siti protiv Totenhema u četvrtom kolu FA kupa

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jan.2024

Branilac trofeja u FA kupu Mančester siti igraće u četvrtom kolu tog takmičenja protiv fudbalera Totenhema na gostujućem terenu, odlučeno je danas žrebom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.