Siti konačno! Bum-bum preokret slomio srca Votfordu, Kolarov najsrećniji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti konačno! Bum-bum preokret slomio srca Votfordu, Kolarov najsrećniji (VIDEO)

Građani posle skoro četiri meseca pobedili van svog stadiona, a autogol srpskog reprezentativca umalo da ih skupo košta

Napokon Mančester Siti da obraduje navijače na gostovanju! Prvi put posle sredine septmebra, Građani su na gostovanju osvojili ceo plen. Pobedili su Votford 2:1 posle dramatičnog preokreta u finišu meča. Votford ima za čim da žali... I te kako!

Imao je domaći tim pobedu na tanjiru, a bod skoro u džepu. Vodio je 1:0 od 55. minuta pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Aleksandar Kolarov nespretnom inetrevncijom posle kornera glavom prevario Harta i zatresao sopstvenu mrežu. Izgledalo je da će Srbin biti tragičar utakmice, a da najviše slaviti navijači Arsenala čiji tim je u tom trenutku bio šest bodova ispred Sitija.

Sve do nekog 80. minuta je Votford bio ravnopravan rival sa Građanima, pošto je skoro podjednak broj dobrih šansi viđen pred oba gola, a goste je spasavao Džo hart. Mirisalo je na još jedno gostovanje Mančester Sitija u kojem će nastaviti lošu seriju. Čak je Kapu imao sjajnu šansu da pogodio za 2:0 i reši sve dileme.

A onda je Jaja Ture izmakao pažnji odbrani Votforda posle kornera Kolarova i zakucao loptu u mrežu. Igrao se 82. minutu. Muk na Vikaridž Roudu, domaća publika se još nije oporavila, a usledio je novi šok. Samo dva minuta kasnije, do tada neprimetni Serhio Aguero je prelepim udarcem glavom pretvorio centaršut Sanje u gol i pobedu Mančester Sitija, a da stavri po Votford budu još gore, Igalo je u 92. minutu propustio odličnu priliku za izjednačenje.

Siti je tako održao korak za Arsenalom i Lesterom, dok je Votford slično kao i protiv Totenhema nesrećno poražen i brutalno kažnjen u finišu meča.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.