Izvor: Blic, 24.Apr.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti i Sparsi koriste premišljanje Milana, Ronaldinjo ide na Ostrvo?

Nedeljama je bilo najavljivano da će Ronaldinjo preći u Milan, ali su pregovori neočekivano propali zbog toga što je Barselona tražila 35 miliona funti za Brazilca. "Rosoneri" nisu spremni da daju toliki novac, ali najnoviji izveštaji javljaju da su Mančester siti i Totenhem raspoloženi da "odreše kesu".



Adrijano Galiani je, uprkos Ronaldinjovoj želji da zaigra na San Siru i prisustvu njegovog brata i agenta Roberta de Asiša na Berluskonijevoj žurci, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dve ekipe ipak ne mogu da pronađu zajednički jezik i da su pregovori propali. Odmah nakon te izjave u igru su uskočili premijerligaši.

Britanski mediji javljaju da su Totenhem i Mančester siti, klubovi koji raspolažu velikim novčanim sredstvima, zainteresovani za usluge posrnule zvezde, a poznato je da trener Sitija Sven Goran Erikson od kako je seo na klupu želi da dovede velika imena na Istlends. Erikson je u prošlom prelaznom roku najavljivao da će dovesti jednog od najtalentovanijih napadača današnjice Karima Benzemu, a između ostalih spominjao je i Ovena, Podolskog, Volkota i mnoge druge. Njegove velike ambicije bi konačno mogle da budu ispunjene, a očekuje se da će dobiti podršku od vlasnika kluba, tajlandskog milionera Taksina Šinavatre.

"Nisam još razgovarao sa Taksinom, ali bi to trebalo da obavim tokom ovog vikenda. Igrači koje želim u narednoj sezoni moraju biti vrhunske klase. Imamo odličan tim, ali je potrebno da napravimo korak više", rekao je Erikson.

Iz Totenhema su nešto tiši, ali engleskim medijima bruji vest o njihovoj velikoj zainteresovanosti za Ronaldinja. Sparse drži kompanija ENIC International, čiji je vlasnik britanski milijarder Džozef Luis, a dovođenje trofejnog trenera Huande Ramosa iz Sevilje najavilo je stvaranje ozbiljnije ekipe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.