Siti i Juve pred dogovorom, transfer blizu?

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti i Juve pred dogovorom, transfer blizu?

Izgleda da će naći zajednički jezik, što bi moglo da uslovi još jedan transfer...

Izgleda da su klubovi blizu dogovora, Žoao Kanselo će napustiti Juventus.

Naime, prema informacijama iz Italije, kao i Alegri, Sari želi desnog beka sa boljim defanzivnim sposobnostima, pa će Portugalac koji je stigao za 40 miliona izgleda biti prodat Sitiju.

Englezi su ponudili oko 56 miliona evra, Juve traži 60 i čini se da neće biti problema da se klubovi dogovore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kanselo je delio minutažu sa De Šiljom, mnogo je bilo povika na Alegrija što nije počeo odlučujuću utakmicu protiv Ajaksa, ali i novi trener nema neko mišljenje o njegovim sposobnostima na svojoj polovini.

Juventus cilja ili bivšeg Sarijevog pulena Hisaja koji je bliži Atletiku, ili Tripijea iz Totenhema koji je na prodaju, ali Levi traži za desnog beka Engleske oko 35 miliona evra. Italijani su se raspitivali i za Semeda iz Barselone, ali Katalonci ne žele da prodaju Portugalca...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.