Siti dovodi Valdesa na leto

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti dovodi Valdesa na leto

Uprava engleskog premijerligaša Mančester Sitija pokušaće da na leto sledeće godine dovede golmana Barselone Viktora Valdesa.
(FOTO: AP)
Kako su preneli španski mediji, menadžer Sitija Manuel Pelegrini već neko vreme nije zadovoljan igrama sadašnjeg prvog čuvara mreže Džoa Harta.
Valdes je još ranije najavio da će po završetku sezone kao slobodan igrač otići iz Barselone, jer mu je potreban novi izazov.
Od ranije je poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da se za Valdesove usluge interesuje i francuski prvoligaš Monako.
Valdes je član prvog tima Barselone od sezone 2002/2003, a do sada je za ovaj klub odigrao 520 utakmica i osvojio, pored ostalog, tri Lige šampiona i šest titula prvaka Španije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi golman Sitija stiže iz Barselone (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2013

Uprava Mančester Sitija pokušaće da na leto sledeće godine dovede golmana Barselone Viktora Valdesa, preneli su španski mediji. Prema njihovim saznajima, menadžer Građana Manuel Pelegrini već neko vreme nije zadovoljan igrama sadašnjeg prvog čuvara mreže Džoa Harta, zbog čega ga je zamenio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Siti dovodi Valdesa na leto

Izvor: Press, 11.Nov.2013

Kako su preneli španski mediji, menadžer Sitija Manuel Pelegrini već neko vreme nije zadovoljan igrama sadašnjeg prvog čuvara mreže DŽoa Harta.. Valdes je još ranije najavio da će po završetku sezone kao slobodan igrač otići iz Barselone, jer mu je potreban novi izazov.. Od ranije je...

Nastavak na Press...

Navijači Hala protiv promene imena kluba

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2013, 15:52

Navijači Hal Sitija, besni zbog namere vlasnika tog premijerligaša Asema Alama (74) da preimenuje klub u „Tigrove”, veruju da će na to reagovati Engleska fudbalska asocijacija (FA).. (FOTO: AP). Rođeni Egipćanin, koji je u Hal stigao kao student 1968. godine, promenio je u avgustu ime kompanije...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.