Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2020, 21:47

Sint Trojden razbio maler posle osam mečeva, projektil De Ridera za pad Standarda (VIDEO)

Golovi u pravim momentima i velika pobeda domaćina

Ne može Sint Trojden da se pohvali dobrom igrom na startu ove sezone, ali kada pobeđuje, onda to radi samo protiv belgijskih velikana.

Posle dva i po meseca i onog trijumfa nad Gentom na startu prvenstva, Sint Trojden je posle osam utakmica posta i samo tri osvojena boda uspeo da stigne do pobede na svom terenu i to čini se vrlo lake, iako je protivnik bio Standard – 2:0 (1:0).

Sint Trojden je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrao utakmicu kao da nije imao takav teret na svojim leđima. Sve do 37. minuta fudbal se igrao na ravne časti, a onda je Dukens Nazon iskoristio lepu asistenciju Aleksandra Filipova i doveo Sint Trojden u vođstvo. Nije tu stao domaćin jer je i u nastavku meča igrao vrlo konkretno, čak i u većem delu mnogo bolje od rivala, pa je to ubrzo i bilo lepo naplaćeno. Igrao se 73. minut kada je Fakundo Kolidio pronašao svog napadača Stiva de Ridera, a ovaj poslao projektil sa gotovo 20 metara i pogodio malu mrežicu za konačnih 2:0!

PRO LIGA - 10. kolo

Petak

Kortrajk - Anderleht 1:3 (0:2)

/Mbojo 87 penal - Nmeča 6, 65, Tau 30/

Subota

Eupen - Mehelen (odložen meč)

Serkl Briž - Muskron (odložen meč)

Leven - Klub Briž 2:1 (1:1)

Nedelja

Antverpen - Beršot 3:2 (2:1)

/Refaelov 7, Juklerud 15, Mbokani 74 – Suzuki 25, 73/

Ostende – Varegem 3:0 (3:0)

/Vandendriše 32, D’Arpino 33, Sakala 37/

Sint Trojden - Standard 2:0 (1:0)

/Nazon 37, De Rider 74/

Ponedeljak

20.45: (2,10) Gent (3,45) Genk (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Odloženo

Šarlroa - Beveren

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.