Sinišina Bolonja bez izolacije, član tima nije zaražen

Izvor: RTS, 29.Maj.2020, 07:04

Sinišina Bolonja bez izolacije, član tima nije zaražen

Neimenovani član stručnog štaba Bolonje, koji je bio pozitivan na koronavirus, na drugom testiranju je bio negativan i ekipa će moći redovno da trenira, saopštio je italijanski fudbalski klub. Tim Siniše Mihajlovića nastavlja pripreme za nastavak sezone u Seriji A.
Ranije se u medijima pojavila informacija da je jedan član stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bolonje zaražen koronavirusom, pa je navođeno da se čak radi i o Siniši Migajloviću, ali je to odmah demantovano.

Kako se navodi u saopštenju, neimenovani član štaba Bolonje je ponovo testiran i utvrđeno je da nije pozitivan na koronavirus.
Postojale su sumnje da će ekipa koju trenira srpski trener Siniša Mihajlović morati u dvonedeljnu izolaciju, što bi bila obaveza da je i drugi test bio pozitivan.
Tim Bolonje se uveliko priprema za nastavak Serije A, a nedavno im se pridružio i Siniša Mihajlović koji je vreme pauze provodio u Rimu. 
Ministar sporta Vinčenco Spadafora je potvrdio da će se prvenstvo Italije nastaviti 20. juna uz poseban medicinski protokol za povratak utakmicama.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bolonja bez izolacije, član tima ipak nije zaražen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020

Neimenovani član stručnog štaba Bolonje, koji je bio pozitivan na koronavirus, na drugom testiranju je bio negativan i ekipa će moći redovno da trenira, saopštio je italijanski fudbalski klub. Tim Siniše Mihajlovića nastavlja pripreme za nastavak sezone u Seriji A...Ranije se u medijima pojavila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.