Siniša, volim te!

Izvor: Mondo, 17.Mar.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša, volim te!

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero baš to je poručio srpskom treneru posle velike pobede nad Romom.

Foto: AP Photo/Andrew Medichini

Prvi čovek Sampe Masimo Ferero veoma burno je propratio duel svog tima protiv Rome u 27. kolu Serije A.

Posle velike pobede na gostovanju u Rimu (2:0) predsednik kluba iz Đenove bio je oduševljen.

On je odmah posle meča treneru Siniši Mihajloviću poslao poruku pred TV kamerama.

"Siniša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << volim te! Volim te ludo!", rekao je sa širokim osmehom Ferero, u pratnji svoje ćerke koja je imala šal Rome (?!).

"Ja volim samo svoju ženu", vratio mu je nasmejani Mihajlović.

A Sampdorija je napravila podvig i sada se nalaze na bod od četvrtoplasiranog Napolija i na četiri poena zaostatka u odnosu na trećeplasirani Lacio.

"Ovo je velika pobeda. Znali smo da igramo protiv ekipe koja ima igrače da jednim potezom reše meč i zato smo se dobro pripremili. Disali smo kao jedan. Igrali smo jedni za druge i sve što smo se dogovorili smo ispoštovali. Rekao sam igračima da možemo da dobijemo meč ako budemo verovali u to i ako uđemo bez straha", rekao je Mihajlović i dodao da su svi igrači savršeno odradili svoj deo posla uključujući i Etoa "koji se vraćao u odbranu".

"I Emilijano Vivijano je bio sjajan, jer ako ne primite gol, zasluge za to idu golmanu", istakao je trener Sampdorije.

Predsednik Sampe takođe je pohvalio čuvara mreže što je ostao nesavladan u Rimu.

"On je bio neverovatan. Stajao je kao kamion na golu", plastično je opisao Ferero.

A igrači smatraju da je zasluge za trijumf idu i treneru. Lorenco de Silvestri, strelac prvog gola za Sampdoriju, rekao je da je Mihajlović cele nedelje pripremao ekipu za meč protiv Rome i odradio odličan posao.

"Dugo nam je pričao uoči meča, što je bilo dobro. Doprineo je da sa velikim samopouzdanjem uđemo u meč, odigramo odlično i uživamo u igri. Hvala mu na tome".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.