Siniša je neuništiv: Mihajlović već trenira u Bolonji, navijači oduševljeni slikama sa terena

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2020, 23:54

Siniša je neuništiv: Mihajlović već trenira u Bolonji, navijači oduševljeni slikama sa terena

Srpski stručnjak je uslikan na terenima Bolonje kako trči i radi vežbe u trening centru Po ko zna koji put je Siniša Mihajlović pokazao da je jači od svega. Srpski stručnjak se vratio treninzima. Još uvek ne vodi ekipu, već radi individualne vežbe kako bi ostao o kondiciji. Miha je fotografisan u trening centru Bolonje kako trči i radi vežbe. Prema pisanju „Korijere delo Sporta“, on se na terenima zadržao oko sat vremena. Siniša se već neko vreme bori sa leukemijom, a poslednje informacije govore da je pobedio opaku bolest, mada se zvanična potvrda još uvek čeka. Fotografije sa treninga pogledajte OVDE.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mihajlović jači od svega – počeo da trenira

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2020, 09:15

Po ko zna koji put je Siniša Mihajlović pokazao da je jači od svega. Srpski stručnjak se vratio treninzima. Još uvek ne vodi ekipu, već radi individualne vežbe kako bi ostao o kondiciji...Miha je fotografisan u trening centru Bolonje kako trči i radi vežbe. Prema pisanju "Korijere delo Sporta",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.