Siniša Mihajlović nastavlja sa hemioterapijama

Izvor: Beta, 07.Sep.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović nastavlja sa hemioterapijama

Srpski trener Siniša Mihajlović neće predvoditi fudbalere Bolonje narednog vikenda u utakmici protiv Breše, pošto će početi drugi ciklus hemioterapija, preneli su danas italijanski mediji.Mihajloviću je ovog leta dijagnostikovana leukemija i obavio je prvi ciklus hemioterapije. On je putem video linka nadgledao treninge ekipe, a lekari su mu dali dozvolu da sa klupe predvodi Bolonju u utakmicama protiv Verone i SPAL-a u Seriji A.Mihajlović je prethodnih dana bio kod kuće sa porodicom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Siniša Mihajlović nastavlja sa hemioterapijama

Izvor: Danas, 07.Sep.2019

Srpski trener Siniša Mihajlović neće predvoditi fudbalere Bolonje narednog vikenda u utakmici protiv Breše, pošto će početi drugi ciklus hemioterapija, preneli su danas italijanski mediji. Članak Siniša Mihajlović nastavlja sa hemioterapijama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.