Siniša Mihajlović na dva meča od klupe Lacija

Izvor: Blic, 30.Nov.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović na dva meča od klupe Lacija

Kako prenose italijanski mediji Siniša Mihajlović samo što nije preuzeo ekipu Lacija čiji trener Davide Balardini ima još dva meča fore pre nego što mu besni predsednik kluba uruči otkaz.

Mihajlović se već neko vreme pominje kao sto odsto spreman da preuzme klub za koji je svojevremeno odgrao preko 150 utakmica, ali će prema pisanju "Korijere delo sporta" morati da sačeka još najmanje dve utakmice.

Gubitnički niz rimskog kluba protegao se na 12 mečeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a poslednji put Lacio je slavio u avgustu.

Kap koja je prelila čašu bio je remi sa Bolonjom u Rimu (0:0) posle kojeg je predsednik kluba Klaudio Lotito veoma ljut napustio stadion, dok su navijači vređali i njega i trenera.

Balardiniju je zbog toga ostavljena mogućnost da sačuva posao na naredne dve utakmice, mada forma ekipe ne obećava puno uoči duela sa Salcburgom u Ligi Evrope i Romom u gradskom derbiju sledeće nedelje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović preuzima Lacio?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2009

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović najozbiljniji je kandidat za preuzimanje rimskog Lacija, prenose italijanski mediji.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.