Siner nastavio dominaciju, videli smo i VELIKO izenađenju na Indijan Velsu, ispao jedan od favorita

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:57

Siner nastavio dominaciju, videli smo i VELIKO izenađenju na Indijan Velsu, ispao jedan od favorita

Prava senzacija.

Ruski teniser Andrej Rubljov eliminisan je u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu, pošto je od njega u dva seta bio bolji Čeh Jirži Lehečka sa 6:4, 6:4, i time postao prvi teniser iz Češke koji je u poslednjoj deceniji uspeo da zabeleži pobedu protiv tenisera iz top 5. Rival u narednom kolu biće mu Stefanos Cicipas iz Grčke.

Janik Siner sa druge strane nije imao problema da nastavi sjajne igre i sada je upisao 14. uzastopnu pobedu od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone. Bio je bolji od Nemca Jana Lenarda Štrufa 6:3, 6:4, što mu je 17. vezani trijumf u poslednjih nekoliko meseci.

Sada će snage odmeriti sa Benom Šeltonom koji je pobedio Fransiska Serundola sa 2:1 (7:6, 3:6, 7:6). Aleks Zverev je dobio Talona Grikspora 7:6, 6:3 i sada će igrati sa De Minorom.

Podsećamo, Novak Đoković je posle pobede nad Aleksandrom Vukićem upisao nove ATP bodove, a naredni duel sa Lukom Nardijem igraće oko 2 časa posle ponoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.