Siner: Kakvo skijanje? Idem kući da vidim roditelje

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 14:30

Siner: Kakvo skijanje? Idem kući da vidim roditelje"

Janik Siner se ne zaustavlja od početka godine.

Italijan je neporažen od početka sezone, ima skor od 12-0 i titule na Australijan openu i turniru u Roterdamu, na kojem je u finalu pobedio Aleksa de Minora, 7:5, 6:4.

Janik je posle trijumfa u Holandiji stigao do najboljeg plasmana u karijeri, trećeg mesta, pošto je za samo pet bodova preskočio Danila Medvedeva.

Sinera su u Roterdamu posle novog trofeja pitali da li će ovih dana ići na skijanje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Pričao sam prethodnih dana kako ne mogu da dočekam da se vratim kući i vidim roditelje. Posle Melburna još nisam bio kod kuće da ih vidim. Odlazim odmah i biću tamo nekoliko dana pre nego što se vratim u Monte Karlo i nastavim pripreme za Indijan Vels. Ne planiram da idem na skijanje kada budem kod kuće. Biću kratko na selu u kojem sam rođen, voleo bih da posetim babu i dedu", rekao je Siner.

Aleks de Minor se posle finala našalio sa Sinerom.

"Pitao sam Janika da li planira da izgubi meč ove godine, ali nisam siguran da jeste", rekao je Australijanac.

Siner je rekao da je veoma srećan zbog trijumfa u Roterdamu.

"Lepo je osvojiti pehar posle finala od prošle godine. To znači da sam naučio na greškama. To mi je omogućilo da osvojim važan trofej, na turniru na kojem su mi uvek pomagali. Dali su mi vajld kartu kada sam imao samo 18 godina. Finale je bilo teško, ali ostao sam u igri, pre svega mentalno. Mučio sam se u svakom gemu, možda nisam dobro servirao, ali ne može sve uvek da ide savršeno. Ipak mogu da budem srećan kako se sve završilo", rekao je Italijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.