Sindikat Nezavisnost aplaudira Lalatoviću: Pogledajte video, jedini ima hrabrosti da kaže ono što svi znaju (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 15:09

Sindikat ''Nezavisnost'' aplaudira Lalatoviću: ''Pogledajte video, jedini ima hrabrosti da kaže ono što svi znaju'' (video)

Posle jučerašnje konferencije za medije, Lalatović dobija čestitke.

I dok su mnogi očekivali veliko zadovoljstvo na njegovom licu zbog pobede nad Proleterom (2:0) i plasmana Vojvodine u četvrtfinale Kupa Srbije, Nenad Lalatović je veliki deo pres konferencije posle meča posvetio neisplaćenim zaradama na koje i dalje čekaju njegovi fudbaleri.

Zbog toga je još jednom javno apelovao na upravu Vojvodine da taj problem što pre reši.

Dan posle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Lalatovićev nastup reagovao je Sindikat profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost''.





''Ako nekome nije jasno zašto igrači najviše vole Nenada Lalatovića, pogledajte video.







Jedini trener u Srbiji koji je spreman zbog igrača i posao da izgubi.







Zbog toga je i uspešan, zato što je pošten i što jedini ima hrabrosti da kaže ono što svi znaju'', piše na Fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.