Sinančević: Zadovoljan sam devetim mestom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 11:11

Sinančević: Zadovoljan sam devetim mestom

Naredni cilj Olimpijske igre.

Srpski atletičar Armin Sinančević izjavio je za Tanjug da je zadovoljan osvajanjem devetog mesta u finalu u disciplini bacanje kugle na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Sinančević je juče u finalu SP ostvario rezultat od 20,78 metara.

 - Iskreno, juče je bio naporan dan od kvalifikacija pa sve do finala. Mogu da budem prezadovoljan, pošto sam u finalu osvojio deveto mesto. Mislim da je bacanje kugla jedno od najjačih disciplina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u atletici, ja sam tu među najboljima, srećan zbog toga. Imam još nekoliko mitinga u Evropi, a onda idem na odmor. Sledeće godine su Olimpijske igre i moram dobro da se pripremim za to takmičenje - izjavio je Sinančević, koji je poželeo sreću svim ostalim srpskim atletičarima na SP.

Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale u disciplini bacanje kugle.

 - Nažalostm nisam uspeo da se plasiram u finale SP. Ostaje žal za tim, to je bilo moje sedmo SP. Iskreno sam se nadao finalu, ali okolnosti mi nisu išle na ruku zbog kiše. Nisam razočaran, ali žao mi je što nisam uspeo da se plasiram ufinale. Zbog povrede koju sam zaradio pre 10 dana mislim da sam već završio sezonu. Želim da se odmorim i što pre oporavim za narednu sezonu zbog OI. Do kraja SP polažemo nade u mlađe generacije i Ivanu Vuletu - rekao je Kolašinac za Tanjug.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.