Sin slavnog fudbalera se OŽENIO U TAJNOSTI? Jedan detalj pokrenuo je buru, svi se pitaju da li je pet godina stariju glumicu odveo pred oltar

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 09:04

Sin slavnog fudbalera se OŽENIO U TAJNOSTI? Jedan detalj pokrenuo je buru, svi se pitaju da li je pet godina stariju glumicu odveo pred oltar

Mnogima je promakao.

Iako su obožavatelji Bruklina Bekama, sina Viktorije i Dejvida Bekama, pokrenuli raspravu zbog njegovog prstena, u međuvremenu su šuška da su mama i tata Bekam već počeli sa pripremom popisa gostiju za veliki dan njihovog sina.

Bruklin Bekam (21) prethodnog leta dobio je podršku svojih roditelja povodom priče o braku s glumicom Nikolom Pelc (26).

Odmah su počeli da planiraju veliko venčanje, ali Bruklin je sada zbunio svoje obožavatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što su ga papraci "uhvatili" sa prstenom na levoj ruci. Fotografirali su ga u Los Anđelesu. Obožavatelji su posumnjali da se Bekam oženio u tajnosti, prenosi Mirror.

A post shared by @brooklynbeckham

Ovo nije prvi put da je Bruklin pokrenuo glasine. Nedavno je objavio fotografiju na kojoj su on i Nikol u rukama držali zlatnu traku, a nedavno je na vratu istetovirao njeno ljubavno pismo.

- Moj dečače, želim da znaš koliko si voljen. Imaš najljubaznije srce koje sam ikad upoznala i nadam se da nikada neće proći niti jedan dan bez tvoje ljubavi. Neverovatan si. Sve možemo proći zajedno ako dišeš polako i veruješ. Volim te - reči su koje je Bekamu posvetila Nikola.

Bekam nije želeo da komentariše za medije priče o tajnom venčanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.