Simulator - Mi smo Zvezdi izabrali grupu smrti, možda vi budete srećnije ruke (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simulator - Mi smo Zvezdi izabrali grupu smrti, možda vi budete srećnije ruke (foto)

Dok čekamo na početak žreba i rasplet situacije odlučili smo se da se poigramo. Naša simulacija se sigurno neće svideti navijačima Zvezde...

Nekoliko sati ostalo je do početka ceremonije u "Grimaldi Forumu" na kojoj će, pored dodele priznanja najboljim pojedincima biti obavljen i žreb za grupnu fazu Lige šampiona.

Srbiju će u elitnom takmičenju ove sezone predstavljati Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je prethodne večeri remizirala sa Salcburgom i izborila mesto u Ligi šampiona.

Sa koeficijentom 10.750 crveno-beli nisu mogli da se nadaju mnogo čemu pred žreb, ali to što će Zvezda biti smeštena u četvrti šešir ne mora da znači ništa.

Znamo samo da neće igrati protiv Viktorije Plzenj, Briža, Galatasaraja, Jang bojsa, Intera, Hofenhajma i AEK-a, a videćemo šta će Zvezdi doneti žreb.

Dok čekamo da počne rešili smo da se zabavimo i da ishod simuliranog žreba podelimo sa našim čitaocima. Mi u redakciji nismo bili srećne ruke za Zvezdu, autor teksta je crveno-bele "poslao" u Grupu H sa Juventusom, Borusijom Dortmund i Liverpulom!

Pogledajte i sastav ostalih grupa, verujemo da bi Grupa A bila po meri jer bi Zvezda imala više šansi, ali zamislite samo tri meča na stadionu "Rajko Mitić" sa ekipama Juventusa, Borusije Dortmund i Liverpula?

Klikom OVDE možete i sami simulirati žreb! Javite kako je prošlo!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda u grupi SMRTI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018

Crveno-beli saznali imena rivala u elitnom takmičenju...Crvena zvezda je saznala imena rivala u istorijskom, prvom učešću u grupnoj fazi Lige šampiona. Prvaci Evrope iz 1991. godine će igrati u grupi C, a rivali crveno-belima biće PSŽ, Napoli i Liverpul. Grupna faza počinje 18. septembra, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.