Simović u Španiji

Izvor: MVP.rs, 17.Sep.2016, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simović u Španiji

Konstantin bez nesuđenog pojačanja u novoj sezoni.

Andrija Simović (21, 206) je novi igrač Penjas Hueske, španskog drugoligaša. Mladi krilni centar je pripreme za novu sezonu započeo u niškom Konstantinu, ali se ipak odlučio za prvi inostrani angažman u karijeri. U ekipi Penjas Hueske naslediće još jednog srpskog internacionalca, Gorana Huskića, koji je od ovog leta prešao u Burgos.

Simović je prošle sezone bio najkonstantniji igrač ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Vršca. Košarku je počeo da trenira u niškom KK Junioru, a u karijeri je još nosio i dres Nibaka, Mega Leksa, Smedereva 1953 i Srema. Deo je jedne od najboljih srpskih košarkaških generacija, igrača rođenih 1995. godine, ovog leta je bio član B reprezentacije Srbije.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.