Simons uskoro na terenu

Izvor: MVP.rs, 19.Jan.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simons uskoro na terenu

Mladi košarkaš je blizu profesionalnog debija.

Nakon godina loših rezultata i nesrećnih povreda njihovih najbitnijih igrača, čini se da bolji dane dolaze kada su u pitanju Filadelfija Seventisiksersi. Džoel Embid od starta sezone pokazuje da je trenutno jedan od najboljih mladih igrača u Ligi, te da sa njim Seventisiksersi imaju šanse da u budućnosti budu u samom vrhu NBA.

Dodatni razlog za slavlje sigurno jeste i vest da se Ben Simons, prvi pik >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sa poslednjeg Drafta, vratio treninzima nakon ozbiljne povrede koju je zadobio krajem septembra 2016. godine. Nakon uspešne operacije mladi košarkaš Seventisiksersa je najavio brzi povratak na teren, a prema najnovijim informacijama to će se desiti nakon Ol star vikenda, koji je na programu od 17. do 19. februara.

Povratak mladog košarkaša na teren će sigruno dati još jači vetar u leđa ekipi Breta Brauna, koja se sa dna Istoka polako penje ka vrhu.

(Foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.