Simonović na pregledima u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović na pregledima u Beogradu

Reprezentativac Srbije Marko Simonović požalio se na bol u šaci i palcu desne ruke, pa je sa medicinskim timom naše seniorske selekcije sa Kopaonika stigao u Beograd na dodatne preglede.

Kao prva mera preduzeta je imobilizacija palca, a kada se obave svi pregledi i završi dijagnostika, biće odlučeno o načinu daljeg lečenja.

Inače, izabranici Aleksandra Đorđvića igraće 2. avgusta u Kraljevu utakmicu protiv univerzitetske reprezentacije.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << počinje u 19 sati, karte po ceni od 300 dinara prodaju se od utorka, 25. jula 2017. Celokupan prihod od ulaznica ide u korist Regionalnog košarkaškog saveza za razvoj klubova i košarke u Kraljevu.

Interesovanje građana je veliko, pa je u prva dva dana prodato više od hiljadu ulaznica.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simonović zbog povrede napustio pripreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2017

Srpski košarkaš Marko Simonović napustio je pripreme reprezentacije i zbog bola u šaci i palcu desne ruke doputovao u Beograd na dodatne preglede...Krilni košarkaš Zenita je zajedno sa medicinskim timom srpske reprezentacije stigao u Beograd sa Kopaonika...Kao prva mera preduzeta je imobilizacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.