Simonović: Vučević je rekao da dolazim u pravi klub

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 15:36

Simonović: Vučević je rekao da dolazim u pravi klub

Novi košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da jedva čeka novi početak sezone.

"Osećam se super, prošle su dve nedelje od kako sam se priključio ekipi, nismo svi na početku bili tu, Došli smo prvo Jago i ja, pa onda Davidovac i Tobi, trebalo je malo vremena da se sve sastavi, ali od prošle nedelje smo svi zajedno, treba još malo vremena da se neke stvari pohvataju, ali mislim da smo u suštini spremni za početak ABA lige", rekao je Simonović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Simonović je posle potpisa za Zvezdu rekao šta mu je Nikola Vučević rekao.

"Tad kada smo se čuli kad sam potpisao rekao mi je da dolazi čim završi NBA sezonu da gleda utakmice. Sve se desilo u kratkom vremenskom roku, završio sam sa Čikagom i odlučio se na povratak u Evropu, čim sam potpisao me je pozvao i čestitao i rekao da dolazim u pravi klub".

Hoće li nekad u Zvezdi moći da bude tandem Simonović-Vučević.

"To je pitanje za njega, on je potpisao sada novi trogodišnji ugovor. Možda kada završi taj ugovor, da ispuni to obećanje, ako je obećao navijačima", rekao je centar crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČEVIĆ POSLAO JASNU PORUKU SIMONOVIĆU: ‘Došao si u pravi klub!’

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2023

Očekivana poruka. Marko Simonović je ovog leta napustio Čikago i pojačao ekipu beogradskih ‘crveno-belih’. Veliki navijač Crvene zvezde – Nikola Vučević poslao mu je jasnu poruku: ‘Tad kada smo se čuli kad sam potpisao, rekao mi je da dolazi čim završi NBA sezonu da gleda utakmice....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.