Simonović: Bilo bi me sramota da se foliram pored Lazića! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: ''Bilo bi me sramota da se foliram pored Lazića!'' (video)

Branko Lazić posle meča sa Podgoričanima i poteza o kojem se priča, dobio javne pohvale i od saigrača.

Ako ste propustili, Lazićev neustrašivi potez možete da vidite u prilogu, a posle meča i trijumfa Zvezde na startu polufinalne serije plej-ofa, Marko Simonović je u razgovoru sa novinarima poručio da je Branko Lazić lider ove ekipe Crvene zvezde.

U prilog tome, Simonović je naglasio i da Lazić svoju energiju i borbenost prenosi i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostatak ekipe.

''Mene bi bilo sramota da ne pružim maksimum na utakmicama i da se nešto foliram pored Lazića. Branko nas tera da damo sve od sebe da bismo pobedili i to je nešto po čemu je on lider ekipe.

Daje nam posebnu energiju i ima veliko srce'', izjavio je Simonović, a prenosi ''Informer''.

Zvezdu već u sredu očekuje duel sa Olimpijakosom u 27. kolu Evrolige, a šta je predsednik crveno-belih Nebojša Čović rekao u najavi te utakmice, možete da čitate OVDE.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.