Simone Pjaniđani više nije trener Cedevita Olimpije, poznat i naslednik

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 22:42

Simone Pjaniđani više nije trener Cedevita Olimpije, poznat i naslednik

Zoran Martić nasledio Italijana.

Italijanski stručnjak Simone Pjaniđani više nije trener košarkaša Cedevita Olimpije, objavio je slovenački klub na zvaničnom sajtu. Pjaniđani je na klupu ekipe iz Ljubljane stigao na početku sezone, ali je usled zdravstvenih problema odlučio da se povuče.

 - Zahvaljujemo Simoneu na profesionalnom radu i odnosu tokom vremena koje je proveo sa nama, a ujedno mu želimo sve najbolje u nastavku karijere i brz oporavak - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je direktor Cedevita Olimpije Davor Ubinec.

Italijana će na klupi zameniti iskusni slovenački trener Zoran Martić, koji je tokom sezone 2017/18 vodio Olimpiju.

 - Moj dolazak u Cedevita Olimpiju poklapa se sa početkom kalendarske godine. Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom poverenju i prilici. Svestan sam situacije u kojoj se nalazimo i očekivanja sportske javnosti. Uveren sam da dobrim radom, uz pomoć navijača možemo da ih ostvarimo - istakao je Martić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.