Šimić želi da napusti Milan

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šimić želi da napusti Milan



Hrvatski fudbalski reprezentativac Dario Šimić najavio je da će tražiti od rukovodstva Milana da ga pusti u neki drugi klub, s obzirom da kod trenera Karla Ančelotija nije uspeo da se izbori za status prvotimca. Šimić je kazao da je nekoliko puta razgovarao sa Ančelotijem, koji nije ispunio obećanje da će mu pružiti priliku i naglasio da ne želi da bude u drugom planu, čak ni u timu klupskog prvaka Evrope.

"Uopšte ne igram i zato želim da odem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz kluba. Situacija je postala neizdrživa i mislim da je najbolje rešenje da me Uprava pusti u drugi klub", kazao je 32. godišnji Hrvat. On je naveo da postoji nekoliko zainteresovanih klubova i da je spreman da već u januaru promeni sredinu.

Poslednjih pet godina Šimić igra za Milan, a pre toga nastupao je za konkurentski Inter i Dinamo iz Zagreba. Italijanski novinari tvrde da su za usluge pouzdanog defanzivca najzainteresovaniji Juventus i francuski Monako.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.