Simić i Jevtović: Važna pobeda i lepi golovi

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić i Jevtović: "Važna pobeda i lepi golovi"

Fudbaleri Crvene zvezde Veljko Simić i Milan Jevtović rekli su danas da je njihova ekipa protiv Napretka ostvarila bitnu pobedu u Super ligi, uz ocenu da su postignuti "lepi golovi".

Pobeda od 3:0 nad ekipom Napretka učvrstila je ekipu Vladana Milojevića na prvom mestu na tabeli Super lige Srbije.

"Fantastično smo otvorili utakmicu sa dva gola, odigrali odlično prvo poluvreme. U drugom delu igre smo ušli u ritam koji je više odgovarao našem protivniku, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigli smo i treći, vrlo efektan gol, zabeležili još jednu sigurnu pobedu i to je najbitnije", rekao je Simić za klupski sajt.

Samo tri minuta nakon snažnog i preciznog šuta kojim je meč otvorio Marko Gobeljić, iz teške pozicije golmana domaćina matirao je i Veljko Simić.

"Dobio sam odličnu loptu od (El Fardu) Bena, išla je na moju slabiju nogu, ali pošto sam odlučio da šutnem i video je iza leđa golmana nije bilo srećnije osobe od mene", rekao je on.

U samom finišu meča iz slobodnog udarca sa nešto više od 20 metara efektan gol postigao je Milan Jevtović.

"Ostajemo posle svakog treninga sa pomoćnim trenerom Kosanovićem da vežbamo završnicu i velika je njegova zasluga za gol koji sam postigao. Srećan sam pre svega što smo pobedili, jer su nam ova tri boda mnogo važna, a naravno i što sam postigao gol. Ovo mi je svakako podstrek za dalji rad, da nastavim da radim i da budem još bolji. Volim da šutiram slobodne udarce u suprotni ugao, to je sada već poznata moja 'kifla'. Znači mi mnogo ovaj pogodak za samopouzdanje i posvećujem ga svojim sinovma Andreju i Mateju, kao i supruzi Ivani", rekao je Jevtović.

"Zadovoljni smo novim osvojenim bodovima, znali smo da je Napredak iskusna ekipa i zato nam je posebno drago što smo pobedili i obradovali naše navijače lepim golovima. Ipak, sada nemamo mnogo vremena da razmišljamo o tome, već nam je u glavi samo priprema za narednog protivnika, jer je utakmica sa ekipom iz Lučana zakazana za samo dva dana", dodao je on.

Zvezda u subotu od 20:30 na svom terenu dočekuje ekipu Mladosti.

"Nikakav umor nije prisutan kod nas, to smo pokazali i u Kruševcu gde su svi igrači odigrali na jako visokom nivou. Odmorili smo posle utakmice i sada se spremamo za još jedan meč sa nezgodnim protivnikom. Siguran sam da ćemo ponovo biti potpuno spremni, borbeni i željni novih dokazivanja i pobeda", kazao je Simić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.