Simeoneu veći račun za telefon, Atletiku samo bod, a Mandžukiću uloga tragičara (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeoneu veći račun za telefon, Atletiku samo bod, a Mandžukiću uloga tragičara (VIDEO)

Pre samo tri dana, Aletiko Madrid je bacio na kolena najvećeg rivala i šampiona Evrope, ali je večeras protiv znatno slabijeg protivnika iz komšiluka napravio kiks kakav se u Španiji skupo plaća. Odbrana titule u Primeri je počela loše po Jorgandžije. Crveno-beli su bez suspendovanog trenera Čola Simeonea upisali samo mršavi remi bez golova protiv Rajo Valjekana.

Simeone je meč pratio iz kabine namenjene novinarima i telefonom diktirao uputstva pomoćniku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ermanu Burgosu, ali očigledno da ovakav vid vođenja utakmice nema isti efekat kao kada temperamentni Čolo pored aut linije pumpa samopouzdanjem svoje pulene.

Bez povređenog Arde Turana i suspendovanog Raula Garsije, Atletiko je sa gotovo najjačim timom počeo meč na Valjekasu. U startnoj postavi su se opet kao u revanšu Superkupa našli sva trojica novajlija u napadu (Mandžukić, Himenez i Grizman), ali ni oni nisu uspeli da nađu put do mreže gradskog rivala.

Tragičar meča je Mario Mandžukić koji je u roku od dva minuta sredinom prvog poluvremena promašio dve sjajne prilike. Ispostaviće se da su to bile najbolje prilike za Jorgandžije na meču.



Rajo se uopte nije branio i čak je u drugom poluvremenu dodao gas ulaskom Manuča i bio konkretniji i opasniji od rivala. Upravo je Manučo imao najbolju priliku za domaći tim, ali je golman Moja sjajno odbranio njegov šut.

Nisu pomogli ni ulasci talentovanih klinaca Saula Njigeza i Ektora Ernandesa, ni večitog džokera Sebolje Rodrigeza. Atletiko je morao da podeli plen sa gradskim rivalom, što je i najpošteniji ishod s obzirom na prikazanu igru.

PRIMERA - 1. KOLO

Subota:

Malaga - Atletik Bilbao 1:0 (1:0)

/Luis Alberto 36/

Sevilja - Valensija 1:1 (1:0)

/Aleks Vidal 44 - Orban 88/

Granada - Deportivo 2:1 (0:1)

/Roćina 55, Babin 77 - Kavaleiro 20/

Almerija – Espanjol 1:1 (0:0)

/Sorijano 52 – Garsija 90+13/

Nedelja:

Eibar – Sosijedad 1:0 (1:0)

/Lara 45/

Selta - Hetafe 3:1 (1:0)

/Nolito 30, Oreljana 56, Larivej 70 - Samir 63/

Barselona - Elče 3:0 (1:0)

/Mesi 42, 63, El Hadadi 46/

Levante - Viljareal 0:2 (0:0)

/Uče 56, Čerišev 86/

Ponedeljak:

Real Madrid - Kordoba 2:0 (1:0)

/Benzema 30, Ronaldo 90/

Rajo Valjekano - Atletiko Madrid 0:0

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.