Simeone u sukobu sa Atletikom, pogađate zbog koga?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone u sukobu sa Atletikom, pogađate zbog koga?

Klub i trener se razilaze po jednom pitanju, videćemo šta će na kraju biti...

Dijego Simeone želi da zadrži Dijega Koštu, ali klub je čvrst u nameri da ga proda. Brazilac je potpuni promašaj od povratka iz Čelsija, ima 30 godina, platu od 10 miliona neto, predstavlja zaista opterećenje.

Plaćen je 55 miliona, plus 10 u bonusima koje nije aktivirao, najskuplji je transfer u istoriji.

Dao je samo pet golova, često bio povređen, uz to Košta je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << isključenja na utakmici sa Barselonom završio sezonu.

Ima ponudu iz Kine, priča se čak o razmeni sa PSŽ za Kavanija, ali teško da će Parižani na to pristati. Po mišljenju ljudi iz Atletika, leto je poslednja šansa da vrate novac uložen u bivšeg fudbalera Čelsija, ali Simeone smatra da će Košta naredne godine igrati mnogo bolje i da ga treba zadržati.

Ima ugovor do 2021. što znači da će Atletiko na njega u naredne dve sezone bruto potrošiti 40 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.