Simeone otkrio kako će kazniti sina ako ga pobedi

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 23:21

Simeone otkrio kako će kazniti sina ako ga pobedi

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da njegov sin, fudbaler Alavesa Đulijano, mora da bude svestan posledica u slučaju pobede u duelu u LaLigi.

Tokom 11 godina koliko je trener Atletika, Simeone je igrao protiv raznih klubova, ali sada se suočava sa novom situacijom, pošto će njegova ekipa za protivnika imati Alaves, za koji će kao pozajmljeni igrač ove sezone igrati njegov sin Đulijano Simeone.

Đulijano je prošao fudbalsku školu River plate i Atletika, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a igrao je za B tim Atletika i jednu utakmicu za prvi tim. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u drugoligašu Saragosi, za koji je postigao devet golova i imao tri assitencije, preneli su danas španski mediji.

Nakon što je produžio ugovor sa Atletiko Madridom do 2028. godine, Đulijano je poslat na pozajmicu u Alaves, koji se ove sezone vratio u prvu ligu.

"Đulijano je svestan. Ako bude 1:0, zna da 20 dana neće jesti kod kuće. Ako bude 2:1, 3:1 za nas, svi su srećni", rekao je kroz osmeh Simeone u izjavi za španski AS.

Dijego Simeone ima još dvojicu sinova koji se bave fudbalom - Đanluka igra za španskog drugoligaša Tudelano, a Đovani nastupa za Napoli, sa kojim je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u Seriji A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.