Simeone brani Grizmana, pominjao je i porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone brani Grizmana, pominjao je i porodicu

Odigrana utakmica 12. kola.

U derbiju La Lige i grada Madrida nije bilo golova. Atletiko je ugostio Real, a na udaru navijača domaćina bio je Antoan Grizman. Posle utakmice, u odbranu Francuza je stao šef stručnog štaba Dijego Simeone. Razlog je "post" u šampionatu. U poslednjih šest utakmica nije dao gol.

- Ne ide nam dobro u Ligi šampiona (treći u grupi), ali je bolje u Kupu kralja i ligi - rekao je Simeone, a zatim nastavio o zvižducima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grizmanu.

KAKO JE OVO BOLELO: Brutalni potezi OBELEŽILI duel Atletika i Reala! TUČA je bila na VIDIKU! (VIDEO)

RED SVE DUŽI: Vodio je trofejne klubove, a sada je kandidat za selektora Italije (FOTO)

- Oduvek sam imao taj osećaj da ću biti uz svoju porodicu, do smrti. I to nikada neće da se promeni. Kažu da je podbacio. Ne možete da igrate dobro kada samo nekoliko igrača odigra dobro - pokušao je Simeone da odbrani svog napadača.

Posle 12 odigranih utakmica na tabeli u Španiji vodi Barselona sa 34 boda. Real je treći, a Atletiko četvrti sa po 24 boda.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.