Simeone: Ne bih pustio Godina

Izvor: B92, 25.Jun.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Ne bih pustio Godina

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone izjavio je da je Dijego Godin jedan od najvažnijih igrača tima i dodao da mu ne bi dozvolio da napusti klub.

Godin je protekle sezone komandovao odbranom "jorgandžija" na putu ka tituli u Primeri i plasmanu u finale LŠ, a svojim golovima umnogome doprineo uspesima.

"Godin je jedan od najvažnijih igrača u klubu. Ja ga nikad ne bih pustio. On je mnogo napredovao u svim aspektima. On je vođa i nadam se da će biti sa nama i u budućnosti", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Simeone za španske medije.

I Godina su novinari posle tog meča pitali da li ostaje u Atletiku, a on je kazao da ostaje na "Visente Kalderonu".

"Sledeće sezone ću i dalje biti u Madridu. Srećan sam tamo, imam ugovor sa klubom još četiri godine", rekao je Godin.

Urugvajac je svojim golom doneo Atletiku remi sa Barselonom u poslednjem kolu Primere kojim je njegov klub osvojio titulu, a potom je bio strelac i u finalu LŠ protiv Reala, umalo bio heroj, ali je gradski rival izjednačio u nadoknadi vremena i slavio u produžecima.

Novi važan gol Godin je postigao u utorak, kada je pet minuta pre kraja meča zatresao mrežu Italije i odveo Urugvaj u osminu finala Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.