Simeone: Grizman u Barsi? Samo mi je finale u glavi

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Grizman u Barsi? Samo mi je finale u glavi

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone istakao je da uopšte ne razmišlja o potencijalnom transferu napadača njegovog tima Antoana Grizmana u Barselonu.

Kako se bliži kraj sezone mediji sve učestalije pišu o tome da će Francuz postati član novog šampiona Španije. Navodno, Barsa je spremna da plati Atletiku velikih 100 miliona evra za njegove usluge.

"Ne mislim o tome. Jedino o čemu razmišljam su meč sa Hetafeom u ligi i finalu Lige Evrope sledeće srede. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ništa nisam video, ništa nisam čuo. Brinem o svom timu, a Grizman je tu. Trenira kao uvek, takmiči se kao uvek", kazao je Simeone.

Grizman (27) je stigao u Atletiko 2014. iz Sosijedada, u transferu vrednom 30 miliona evra. Od tada je u dresu Jorgandžija odigrao 206 mečeva, postigao 110 golova i 39 puta asistirao, što je dovelo do toga da se njegova cena četiri godine kasnije utrostruči.

Njegov ugovor sa madridskim klubom ističe 2022. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.