Simeone: Govorili smo za Grizmana

Izvor: B92, 25.Jan.2015, 05:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Govorili smo za Grizmana

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone pohvalio je Antoana Grizmana posle pobede nad Rajo Valjekanom 3:1 u 20. kolu Primere.

Grizman je postigao dva gola, a stativa ga je sprečila da ostvari het-trik.

“Govorimo to još od novembra – mnogo je napredovao i predstavlja tip igrača koji nam je potreban. Ali osim golova, cenim njegov timski trud. Pokazao je da može da igra po strani, u sredini, bilo gde u napadu, i da koristi svoju brzinu i talenat“, kazao je Čolo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Fernando Tores ušao je u igru u drugom poluvrememu, a Simeone od njega očekuje još bolje igre.

“Kao i uvek, igrao je sa mnogo entuzijazma. Dao je dva gola Realu u Kupu i odigrao je odlično poluvreme sa Barselonom, Malo-pomalo uklopiće se sa saigračima – kada ima prostora u napadu, njega je vrlo teško čuvati“, dodao je Simeone.

Atletiko je trenutno treći na tabeli Primere sa 44 boda, tri manje od Barselone i četiri od Reala. U sledećem kolu ’Jorgandžije’ gostuju Eibaru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.