Simanić hitno operisan – završio Mundobasket!

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 04:23

Simanić hitno operisan – završio Mundobasket!

Posle utakmice za Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog povrede završio takmičenje.

Član Saragose je u jednom duelu ispod koša dobio nezgodan udarac, nakon što je košarkaš Južnog Sudana Nuni Omot bio neoprezan u građenju i udario ga laktom.

"U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnjeg meča, Simanić je dobio jak udarac laktom u predelu bubrega. Procena sudija, čak i nakon gledanja ponovnog snimka je da prilikom udarca nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo namere, ali Simanić zbog bolova nije mogao da nastavi meč", saopštio je KSS.

"Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić je upućen na urgentno odeljenje bolnice u Manili, gde je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u toku noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operisan", dodaje Košarkaški savez Srbije.

Boriša se oseća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće na Svetskom prvenstvu.



"Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba žele Boriši Simaniću brz i uspešan oporavak
", piše u zaključku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Doktorka posle povrede Simanića: Redak slučaj, oporavak bar pola godine

Izvor: B92, 31.Avg.2023

Posle utakmice sa Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog povrede završio takmičenje...Član Saragose je u jednom duelu ispod koša dobio nezgodan udarac, nakon što je košarkaš Južnog Sudana Nuni Omot bio neoprezan u građenju i udario ga laktom..."U duelu ispod koša Srbije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.