Simanić lakše povređen, ali neizvesno je koliko će odsustvovati sa terena!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simanić lakše povređen, ali neizvesno je koliko će odsustvovati sa terena!

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Mladi reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde mts Boriša Simanić lakše se povredio tokom utakmice sa Izraelom na Evropskom prvenstvu, saopštio je klub.

Nakon pregleda u Turskoj, utvrđeno je da Simanić nije pretrpeo prelom, i da je u pitanju takozvana "mekotkivna povreda", odnosno jaka distorzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << skočnog zgloba.

Igrač je povredio skočni zglob tokom jednog skoka, kada je nezgodno doskočio na nogu saigrača Ranka Simovića.

Dužina oporavka biće precizno utvrđena nakon dodatnih pregleda u Beogradu, a do tada će Zvezdin prvotimac po preporuci lekara iz predostrožnosti nositi longetu, poručuju iz kluba.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boriša Simanić lakše povređen

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Boriša Simanić lakše je povređen, potvrdio je prvi pregled u Turskoj. Mladi reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde mts Boriša Simanić povredio se tokom utakmice sa Izraelom na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Nastavak na B92...

Boriša Simanić lakše povredjen

Izvor: Beta, 21.Dec.2016

Košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić lakše je povredjen, saopštio je danas beogradski klub.Kako se navodi na sajtu Zvezde, posle prvih pregleda u Turskoj, utvrdjeno je da je Simanić pretrpeo jače iščašenje skočnog zgloba i da će po povratku u Beograd i novih pregleda biti utvrdjeno koliko...

Nastavak na Beta...

STIGAO PRVI IZVEŠTAJ: Poznata težina povrede Boriše Simanića

Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016

Mladi reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić povredio se tokom utakmice sa Izraelom na Evropskom prvenstvu u Turskoj.. .Simanić je povredio skočni zglob tokom jednog skoka, kada je nezgodno doskočio na nogu saigrača Ranka Simovića.. Nakon prvih pregleda koji su obavljeni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.