Silva i Milan - Nije gotovo!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva i Milan - Nije gotovo!

Portugalac je imao očajnu sezonu na "San Siru", ali je po dolasku u Sevilju zablistao.

Stigao je Andre Silva leta 2017. godine u redove Milana kao veliko pojačanje iz Porta. Plaćen je mladi Portugalac 38 miliona evra, trebalo je da bude predvodnik navale novog Milana.

Ipak, nije sve krenulo najbolje, imao je težak početak, na kraju i veoma lošu debi sezonu u klubu, Patrik Kutrone, koji je produkt omladinske škole "Rosonera" se pokazao daleko bolje.

Ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leta je odlučeno da Silva bude prosleđen na pozajmicu u redove Sevilje za sumu od tri miliona evra, a "Rohiblankosi" će za narednog leta imati opciju da njegov ugovor i otkupe za dodatnih 35 miliona evra.

Bivši napadač Porta je zablistao na "Pishuanu", srušio je Real sa dva pogotka, a ukupno ih je ove sezone postigao devet za klub i reprezentaciju.

Kako prenosi "Kalčo Merkato", za Milan u slučaju portugalskog fudbalera postoje tri opcije.

Prva je naravno da Sevilja iskoristi pomenutu klauzulu od 35 miliona evra i otkupi njegov ugovor od Milana narednog leta.

Ipak, Andalužani bi navodo tu sumu bili spremni da plate na nekoliko godišnjih rata, plaćali bi oko osam miliona godišnje do 2023. godine. Ta varijanta se definitivno neće dopasti upravi "Rosonera", pa bi Andre Silva na kraju mogao da se vrati na "San Siru" i ponovo zaigra za posrnulog italijanskog giganta.

Treća opcija je da se Silva vrati u klub, a da ga onda Milan proda nekoj trećoj strani. Navodno se njegova vrednost nakon sjajnog starta ove sezone procenjuje na čak 60 miliona evra, što bi u upravi kluba sa "San Sira" teško odbili.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otkrivena Milanova tajna!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 16:14

"Rosoneri" su neko vreme uspeli da sačuvaju ovaj podatak u tajnosti ali su papiri otkrili da je potpisa pao još tokom leta...Sjajna vest za navijače Milana!..Perspektivni napadač Patrik Kutrone (20) o čijem se ostanku u klubu spekulisalo poslednjih meseci već je parafirao novi ugovor, prenosi "Tuto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.