Silni Urugvaj! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silni Urugvaj! (video)

Reprezentacija koja ima najviše kontinentalnih titula u velikom stilu otvorila nastup na Kopa Amerika.

Dileme nije bilo, Urugvaj je napunio Ekvador u prvom meču grupe C. "Orlovi" su se držali šest minuta, kada je Nikolas Loderiro otključao bravu rivala.

Da stvari budu gore, Hoze Kinter je odmah posle toga dobio crveni karton, pa smo u Belo Horizonteu videli igru mačke i miša.

Do kraja, 4:0 za favorite, Kavani i Suarez su pogodili, a Arturo Mina je pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sopstvenu mrežu za konačni poker Urugvajaca.

Posle 3:0 Urugvajci su spustili gas, kako bi sačuvali snagu, u ovoj grupi očekuju borbu za prvo mesto sa Čileom. "La Roha" koja je osvojila poslednja dva izdanja Kopa Amerika startuje večeras, čeka ih duel sa Japanom u prvoj utakmici na prvenstvu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urugvaj iz svih oružja! Ekvador pregažen na startu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2019

Očekivala se možda tvrda i neizvesna utakmica, bez mnogo golova, ali se Urugvaj pobrinuo da odmah reši neke dileme i istakne kandidaturu za osvajanje Kopa Amerika. Urusi su sinoć u Belo Orizonteu u prvom meču grupe C pregazili Ekvador sa 4:0 i praktično prošli u četvrtfinale. Stara garda Godin,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.