Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 23:34

Sila je sila, sudija sumnjivo poništio gol Đironi pa izazvao haos (VIDEO)

Taj tim ipak nosi 2:1 iz prvog meča u borbi za plasman u Primeru

Velika borba u želji da se dođe do plasmana u Primeru. Bore se Rajo Valjekano i Đirona, a gosti su izašli kao bolji i u drugi meč nose pobedu na strani od 2:1 (1:1) koja je mogla da bude i ubedljivija.

Naime, pred sam kraj prvog poluvremena Đirona je pogodila za 2:1, strelac je bio Bustos. Usledilo je radovanje, ali i VAR. Sudija Pulido je konsultovao pomoćnike, gledali su snimak i rešili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ponište pogodak zbog igranja rukom, mada je generalni utisak da je Bustos odigrao ramenom.

Zato je na terenu nastao pravi haos nekoliko sekundi kasnije kada je dosuđen kraj prvog poluvremena. Klupa Đirone je utrčala na teren i došla do sudija, bio je tu i trener Rodrigez, a želja im je bila da objasne arbitru da nije bilo igranja rukom.

Gostima kao da je to podiglo nivo borbe, pa su postigli gol odmah u prvom minutu posle povratka na teren. Strelac je bio Mamadu Sila i to sudija nije poništio pa su gosti napravili jako lepu zalihu pred revanš na domaćem terenu.

Inače, Rajo Valjekano je bolje počeo utakmicu i došao u prednost već u 6. minutu preko Isija koji je pogodio na asistenciju Frana Garsije, dok je Frankesa u 41. na asistenciju Sile poravnao. Kasnije je Đirona uspela do pobede.

Podsećanja radi, Đirona je nadigrala Almeriju u polufinalu, dok je Rajo Valjekano bio bolji od Leganesa.

BORBA ZA ULAZAK U PRIMERU:

Rajo Valjekano - Đirona 1:2 (1:1)

/Isi 6 - Frankesa 41, Sila 46/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.