Sigurno nisu ovako hteli, ali svaka pobeda ih veseli: Slučajni golovi čuvaju Sanderlend u Premijer ligi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurno nisu ovako hteli, ali svaka pobeda ih veseli: Slučajni golovi čuvaju Sanderlend u Premijer ligi (VIDEO)

Ekipa Dika Advokata na Gudison parku osvojila bodove vredne opstanka - 2:0

Došao je da spase Sanderlend i kako sad stvari stoje Dik Advokat će u tome uspeti. Bivši selektor Srbije na dobrom je putu da Crnim mačkama obezbedi opstanak u Premijer ligi, njegov tim prvi put ove sezone pobedio je dva puta uzastopno i zahvaljujući slavlju protiv Evertona (2:0) popeo se iznad crte koja razdvaja timova koji će naredne sezone igrati u eliti od onih koji se sele u Čempionšip.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Sanderlend za trijumf može da zahvali neverovatnoj naklonosti sreće, pošto su oba gola gostiju pala - slučajno. Najpre je u 53. minutu Žordi Gomez šutirao, lopta se rikošterirala u nogu Denija Grema i zatim odsela u mreži. A na sličan, gotovo jednako bizaran način, pao je i drugi gol, pošto je posle prodora Adama Džonsona i njegovog udarca bubamara opet pogodila Džermejna Defoa, bivši reprezentativac Engleske ju je zakačio i rukom i tako prevario i sudiju i Tima Hauarda za konačnih 2:0.

Bila je to tek prva pobeda Sanderlenda u gostima još od slavlja nad Njukaslom o lokalnom derbiju  21. decembra prošle godine. Po svemu sudeći, zlata vredna, dok Evertonu - za koji je najbolju šansu propustio Mekarti pogodivši stativu u 73. minutu - poraz neće uticati na bezbednu poziciju u sredini tabele.

PREMIJER LIGA - 36. KOLO

Subota:

Everton - Sanderlend 0:2 (0:0)

/Grem 53, Defo 85/

16.00 Aston Vila - Vest Hem

16.00 Hal - Barnli

16.00 Lester - Sautempton

16.00 Njukasl - VBA

16.00 Stouk - Totenhem

18.30 Kristal palas - Mančester junajted

Nedelja:

14.30 Mančester Siti - KPR

17.00 Čelsi - Liverpul

Ponedeljak:

21.00 Arsenal - Svonsi

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.