Izvor: Politika, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurno i ubedljivo

Luksemburg – Srbija 23:40 (10:17) Rukometaši Srbije ostvarili su i drugu pobedu u pretkvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Norveškoj (17.-21. januara). U trećem kolu Druge grupe u Luksemburgu je ubedljivo savladan domaćin sa 40:23 (17:10). Time su se "crveni" približili baražu za odlazak u Norvešku.

Izabranici Jovice Cvetkovića nisu dozvolili da im se ponovi subotnje iznenađenje kada su u Ranani izgubili od Izraela sa 30:29. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Krenuli su silovito na nejakog protivnika i do odlaska na odmor stekli sedam golova prednosti što im je garantovalo mirnu završnicu. Nerešiva enigma za domaćine bio je Rastko Stojković, koji je postigao 13 pogodaka. Istog protivnika "crveni" prekosutra dočekuju u Kaću i očekuje se nova pobeda.

U odnosu na meč sa Izraelom u tim su se vratili Kojić i Anđelković, dok su u Beogradu ostali Šijan, Nikolić i Toskić.

Dvorana: Kok u Luksemburgu. 600. Lajko i Sajdler (Austrija). Luksemburg 5 (2), Srbija 3 (3). Luksemburg osam, Srbija osam minuta.

LUKSEMBURG: Janin, Pohas 1, Cajmec, Lej 2, Labonte, Šmit, P. Majerus 5, Link 5, Šalten 4, M. Majerus, Vagner, Muler 6, Paulus, Dehman.

SRBIJA: Stojković 13, Kojić, Šešum, Ćorović, Nikčević 5, Stojanović 5, Stanojević 4, Perišić, Bojinović 2, Sudžum 5, Šijan, Prodanović 2, Anđelković 3, Vuković 1.

R. Đ.

[objavljeno: 11.01.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.