Siguran start Alkarasa u Šangaju – Francuz nije imao šansu

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 14:38

Siguran start Alkarasa u Šangaju – Francuz nije imao šansu

Španski teniser Karlso Alkaras pobedio je Francuza Gregora Barerea u 2. kolu Mastersa u Šangaju rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 7:5.

Drugi igrač sveta završio je posao za 110 minuta.

U narednom kolu Alkarasu će na megdan bolji iz meča Kukuškin - Evans.

Prvi set je već nagovestio da će ovo biti lak posao za Alkarasa koji u Šangaju, naravno, ima najviše ciljeve i do kojih može realno i doći jer je Novak Đoković odustao od turnira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Alkaras je došao do "brejka" već u prvom gemu, potom do drugog u trećem i tako već u ranoj fazi obezbedio sebi veliku prednost.

Preostali deo prvog seta bio je stvar rutine za momka iz Mursije.

Drugi je već bio nešto ozbiljniji izazov za Španca, prevashodno zbog bolje partije Francuza koji je čak uspeo da "brejkne" rivala, ali je isto tako pretrpeo "brejk" pa se egal održao sve do kraja seta.

Delovalo je da ide u taj-brejk međutim onda kada je bilo važno, Alkaas je pokazao kvalitet, stabilnost i preciznost - osvojio je gem na servis rivala i poveo 6:5.

U narednom gemu završio je posao i stavio tačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alkaras u trećem kolu mastersa u Šangaju, prošli i Medvedev i Cicipas

Izvor: Danas, 07.Okt.2023

Drugi teniser sveta, Španac Karlos Alkaras plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Šangaju, pošto je pobedio Francuza Greguara Barera sa 6:2, 7:5.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.