Šifrin: Želim da se takmičim u Pekingu u svih pet disciplina

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 23:36

Šifrin: Želim da se takmičim u Pekingu u svih pet disciplina

Američka skijašica Mikaela Šifrin poručila je da želi da se na ZOI u Pekingu takmiči u svih pet disciplina.

Šifrinova, koja ima 26 godina, imala je isti cilj i na proteklim Igrama, ali nije sve išlo kako je želela.

Uskoro počinje sezona Svetskog kupa i Amerikanka ima najviše ambicije.

"Nešto o čemu sanjam je da se takmičim u svih pet disciplina u Kini. To znači da moram da prođem jake pripreme, da se mentalno spremim za sve. Bićemo tri nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tamo. Moraću da odgovorim na to šta treba posebno da radim, na šta da se koncentrišem, taktički i fizički", izjavila je skijašica iz Kolorada.

Ona ima tri olimpijske medalje od čega su dve zlatne. Pobedila je na 69 trka u Svetskom kupu, samo Igemar Stenmark (86) i Lindzi Von (82) su uspešniji od nje u istoriji sporta.

Tih pet disciplina biće na programu od 7. do 17. februara 2022. i Šifrin će morati da bude toliko dobra, ali i maksimalno spremna da se takmiči u svakoj od njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.