Šifrin: Pogledajte Novaka, to je jedino što mu nedostaje

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 23:10

Šifrin: Pogledajte Novaka, to je jedino što mu nedostaje

Mikaela Šifrin, jedna od najboljih skijašica svih vremena, ima velike ambicije u novoj sezoni.

Amerikanka, koja ima 28 godina i rekorderka je sa 88 pobeda u Svetskom kupu, planira da se ove sezone osim u omiljenom slalomu, takmiči više u brzinskim disciplinama, spustu i superdžiju.

"Na mojoj listi nema mnogo toga što još moram da uradim. Ne znam moram li uopšte da imam listu 'šta treba još uraditi', jer sam i sa ovim do sada u dobroj poziciji. Želim samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nastavim sa skijanjem, da vidim koliko daleko mogu da idem u tom sportu. Koliko brza mogu da budem? Čini mi se da sam sve brža", poručila je devojka iz Vejla u Koloradu.

Mnogi joj zameraju što na prethodne dve ZOI nije uspela da osvoji više sjajnih odličja.

Amerikanka je kao primer dala Novaka Đokovića u svetu tenisa.

Ona svoja olimpijska iskustva ocenjuje "desetkom".

"Ne bi bio problem i da ostanem bez još jedne zlatne medalje, to govori gde sam u karijeri. Srećna sam što mogu to da kažem jer je za mnoge sportiste to krajnji cilj u karijeri. Pogledajte Novaka Đokovića. To je jedina stvar koju još nije uspeo. Lično, mislim da imam dovoljno zlatnih medalja. Ali glad je tu i dalje, to je sigurno", poručila je Mikaela.

Ona će sezonu otvoriti u subotu na trci slaloma u austrijskom Zeldenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.