Shoe People: Linijski sudija u Engleskoj besprekorno obavio posao iako u cipelama

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shoe People: Linijski sudija u Engleskoj besprekorno obavio posao iako u cipelama

Na meču Lige 2, koja je četvrti razred engleskog fudbala, mahač zaboravio sportsku obuću, ali mu je progledano kroz prste.

Dan iza katoličkog Božića, na tradicionalni fudbalski "boxing day", igra cela Engleska. Uzbuđenja ima i na "malim terenima", daleko od velike scene Premijer lige.

Reklo bi se da je baš tamo sve dozvoljeno, da je publika lagodnija i familijarnija s timovima koje podržava. Pa, zašto onda ne progledati kroz prste pomoćnom sudiji. Krenuo čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na meč četvrte lige između Tranmera i Merkomba (3:1), ali, možda i mamuran od božićnjeg dana, zaboravio kopačke pa mu je dopušteno da šparta uz liniju u svojim cipelama u kojima i u crkvu ide.

Uostalom, i da je mahač bos, važnije je da ima oštro oko, a naročito u Ligi 2 gde VAR-a za ofsajd nikada neće biti.

The linesman in Tranmere’s win over Morecambe today forgot his boots, so had to run the line in his smart shoes

via Fish100] pic.twitter.com/OSRKFp3Cry— talkSPORT (talkSPORT) December 26, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.