Sferopulos iskren posle poraza: Nažalost...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:42

Sferopulos iskren posle poraza: Nažalost...

Ostale samo matematičke šanse...

Crvena zvezda je poražena u 28. kolu Evrolige od Monaka rezultatom 98:80. Nakon meča Janis Sferopulos kratko je izneo utiske o duelu.

Grčki stručnjak istakao je da je Zvezda pokušavala da održi rezultatski priključak, ali da je kvalitet bio na strani rivala.

- Kako je utakmica tekla pokušavali smo da ostanemo u igri, to smo dobro radili većim delom meča, ali nažalost nismo imali kontinuitet u poslednjih 13 minuta. Monako je kvlaitetan, želeli smo da se borimo, ali moramo da im čestitamo, igrali su bolje i zaslužili da pobede - poručio je Janis Sferopulos nakon završetka utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.