Seviljin novi pokušaj da dovede Baku

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seviljin novi pokušaj da dovede Baku

Fudbaler Milana najverovatnije neće biti u prvom planu u novoj sezoni, zbog toga se traga za novim klubom.

Karlos Baka želi da ode iz Milana.

Nije ni čudo, taj klub traga za novim napadačima, Kolumbijac se oseća neprijatno u toj situaciji i smatra da bi najbolje bilo da napusti Milan.

Sevilja se već duže vreme pominje kao novi njegov klub, sam je izrazio želju da pređe u Andaluziju, ali je bilo problema u pregovorima jer Sevilja nije imala dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novca da ga plati.

Sada je stigla nova ponuda Sevilje, 2 miliona za jednogodišnju pozajmicu, plus 13 miliona nakon završetka pozajmice, ukoliko se odluče da ga otkupe.

Sa druge strane, u Milanu su napominjali da ne žele da ga pozajmljuju jer već od sledećeg meseca ovaj fudbaler će imati 31 godinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Karlos Baka - Viljareal se uključio u trku

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 16:44

"Podmornica" želi u svojim redovima Kolumbijca, videćemo koliko je realno da ga dobiju...Karlos Baka, fudbaler Milana, nalazi se na izlaznim vratima ovog kluba...Montela ga ne želi u svom timu za narednu sezonu, ima neke druge planove kada je glavni napadač u pitanju, pa je rešen da proda ovog fudbalera...Sevilja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.