Sevilja želi veznjaka Liverpula!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja želi veznjaka Liverpula!

Defanzivni vezista je već sada na listi mnogih klubova, da li će ga Klop prodati, a Marko Grujić zauzeti njegovo mesto?

Džo Alen je često bio karakterisan, od strane ostrvskih medija, kao novi "velški Pirlo", ali do sada nije opravdao taj nadimak.

Ove sezone, Alen je odigrao 27 utakmica, ali nije oduševio Jirgena Klopa, a mora se istaći da je često bio povređen, pa nije uspeo adekvatno da se dokaže nemačkom stručnjaku. Ovom 26-godišnjaku je preostala još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedna godina ugovora sa Liverpulom, a do sada nije pominjana mogućnost produžetka saradnje.

Britanski "San" navodi da se za njegove usluge već duže vreme interesuju njegov bivši klub Svonski, kao i Votford. Najnovije interesovanje za omalenog vezistu pokazala je španska Sevilja.

Nakon što je Ever Banega ugovorio transfer u Inter, u narednom prelaznom roku, u klubu iz Andaluzije već sada traže njegovu zamenu. Skauti Sevilje već neko vreme prate igre velškog reprezentativca, a očekuje se da će konkretna ponuda biti poslata pre početka Evropskog prvenstva u junu.

Pominje se da bi cena transfera bivšeg igrača Svonsija iznosila između 5 i 10 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.