Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 18:41

Sevilja završila prelazni rok: Rekik stigao za 4.000.000 evra, Herta platila zamenu duplo više

Nemačka Stara dama dovela Omara Alderetea iz Bazela za 8.000.000

Najavili su iz Andaluzije jutros dva pojačanja i reči preneli na dela. Posle Usame Idrizija, na Ramon Sančez Pishuan stiže i Karim Rekik. Sevilja će Herti platiti svega 4.000.000 evra za holandskog defanzivca, dok je 25-godišnjak potpisao ugovor do 2025. godine.

Nije tim iz Berlina ni mogao da traži mnogo više od pomenute sume, s obzirom da je nekadašnji fudbaler Mančester Sitija i Marselja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imao ugovor do kraja sezone.

Međutim, ako je ovim poslom Sevilja zatvorila tezgu, Stara dama je krenula u potragu za zamenom i ubrzo je pronašla! U glavni grad Nemačke stiže štoper Bazela, Omar Alderete. Paragvajski defanzivac, za kojeg je švajcarski klub navodno zimus odbio 9.000.000 evra od Hetafea, stigao je za duplo više nego što je Rekik prodat - 8.000.000 evra. Bivši fudbaler Sero Portenja, Hurakana i Himnazije potpisao je petogodišnji ugovor.

Hey, @alderete_20! Der Verteidiger wechselt vom FC Basel nach Berlin! Willkommen in der Hauptstadt, Omar! ????????????https://t.co/USrr7eH2Nr ????#DeadlineDay #HaHoHe pic.twitter.com/7Ea6bVSkio

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.